Skip to main content

UV-C desinfectie bij fysiotherapie praktijk

  UV-C desinfectie bij fysiotherapie praktijk
  Een tevreden gebruiker

  UV-C desinfectie bij Fysiotherapie praktijk Fysioplus Oss

  Fysiotherapeuten hebben doorlopend cliënten / bezoekers in hun praktijk. Desinfecteren is dan ook een noodzaak.

  Samen met eigenaar Arjan Calatz van Fysiotherapie praktijk Fysioplus Oss hebben we gekeken naar een praktische UV-C desinfectie oplossing voor zijn praktijkruimte. Niet alleen uit het oogpunt van desinfecteren, maar ook om voor zijn cliënten een zo veilig mogelijke omgeving te creëren ten tijde van het Covid-19 virus.

  De wens van Fysioplus Oss was hierbij om niet alleen de lucht, maar ook de oppervlakken in de behandelruimte te desinfecteren. Ons advies is hierbij geweest om te gaan voor een ozon generator. Hiermee kunnen ook meteen geuren geneutraliseerd worden. Dan kunnen we de lucht, oppervlakken en geur met 1 apparaat aanpakken. Dat is nog eens effectief desinfecteren!

  Ook voor jouw bedrijf hebben we een oplossing op maat. Zullen we een afspraak maken?

  UV-C desinfectie bij fysiotherapie praktijk

  Hoe werkt dit in de praktijk?

  Na sluitingstijd wordt de ozon generator geactiveerd. Deze is qua tijdsduur ingesteld op de afmeting van de te behandelen ruimte. Door middel van een timer wordt deze automatisch afgezet. Door de generator worden bacteriën, schimmels, virussen en sporen tot 99,99% geëlimineerd. Hierdoor kunnen Arjan, zijn collega’s en zijn cliënten de nieuwe werkdag beginnen in een schone en veilige omgeving.

  Download hier de brochure
  UV-C desinfectie bij fysiotherapie praktijk Ozongenerator

  Gerelateerde producten